0886 85 33 00

indeximoti@abv.bg

За Индекс Имоти  е важно всички задължения и отговорности да бъдат ясни и прозрачни. Нашата цел  е да предложим професионално и качествено обслужване до най-малък детайл!

Поради тази причина практика в Индекс Имоти  е брокерите ни да подписват посреднически договор с всеки клиент. По този начин гарантират качеството на предлаганите от нас услуги, както и пълната сигурност на клиента при сключване на сделка с избран от тях недвижим имот.

Основни методи и процедури за работа с клиенти:

Проучване на имотния пазар при покупка – След като уточните критериите, на които желаете  да отговаря Вашият имот, брокерът на Индекс Имоти ще направи проучване на пазара с цел да Ви  предостави предложения, които отговарят на Вашите критерии

Реклама на недвижим имот с цел продажба или наем – Брокер от Индекс Имоти ще  подготвят офертата, представяйки нейните добри страни и възможности с оглед състоянието на имотния пазара. Обявата ще се рекламира активно на www.indeximoti.com ,  https://www.facebook.com/indeximoti/,както и  в най-популярните сайтове за недвижими имоти в интернет. Всички разходи за реклама са за наша сметка независимо от периода, в който имотът е на пазара.

Пълно съдействие за реализиране на сделка включващо:

  • Цялостна и последователна консултантска и правна помощ до окончателното финализиране на сделката и предаване на владението на имота.
  • Пълен юридически анализ на документацията за имота.
  • Проверки в службите за липса на тежести върху имота.
  • Изготвяне на предварителни договори и съпътстваща документация.
  • Юридическа и данъчна консултация на възникнали въпроси във връзка със сделката.

 

 

shareShare on Facebook
.